Alla inlägg den 5 januari 2009

Av Louise - 5 januari 2009 15:59

Har precis kört Stefan till jobbet. Han var inte jättelycklig över att jobba idag, och det kan jag absolut förstå, första dagen efter ledighet är alltid lite av en ångestladdad pina :P Det är kallt idag också, så det blev en del rut-skrapande... som jag hatar att skrapa bort kall is från rutorna! Stefan var bussig och tog hand om det så jag slapp, iallafall för den här gången.


Idag ska jag ta hand om en massa grejer, på fredag kommer nya TV:n, och på torsdag åker jag till mamma så jag har bara dom här dagarna nu att förbereda vardagsrummet på ett lämpligt sätt. Idag ska jag ta bort granen (den är sååå i vägen) och plocka ur TV-hyllan och sortera och städa allt innehåll ordentligt. Imorrn eller på onsdag ska vi in till IKEA och på torsdag tar jag med den "gamla" TV:n till mamma så den kommer ut härifrån. Det är mer jobb än man tror faktiskt.


Det blir ingen promenad för Elliot och mig idag, hon fryser så hon skakar, MED täcke, så fort vi är ute. Hon blir helt stel och bara står och huttrar med höjd rygg och ena tassen lyft. Stackarn! Jag fryser också, så vi väntar lite med promenix.


Nepp nu är det bara att sätta igång. Ska bara ringa till Therese som nyss ringde och var hysterisk för att utomjordingar had ekommit och agit hennes sim... *LOL* jag trodde att nåt hade hänt som hon lät i telefonen, tills hon lyckades kvida fram att det bara var ett spel hon pratade om... *suck* Jag har ju sagt till henne att hon ska passa sig för att sitta och kolla på stjärnorna med simmarna, för då kan sånt hända...

Ovido - Quiz & Flashcards