Alla inlägg den 19 januari 2009

Av Louise - 19 januari 2009 16:26

Japp vaknade sent idag och bestämde att jag ska straffa mig själv genom att städa hela dagen. Hittills har jag tagit bort all jul, och satt upp normala gardiner i vardagsrummet, sovrummet och på toan. Köket har jag lite ångest över ju st nu, jag vet inte riktigt vad jag ska ha där... måste tänka lite till.


Har precis, eller haha, för en timme sen, kört Stefan till jobbet och håller nu på att samla ihop alla julprylar som ska ner i källaren. Sen har jag ett ENORMT problem med TV-kartongen som fortfarande står kvar i hallen och tar upp (och nu överdriver jag inte) halva hallen!!! Stefan vill INTE slänga den, men det vill jag! Alternativet är att vika/platta ihop den så man kan skjuta in den på ena sidan i förrådet, det är väl ungefär vad som får plats, men den är full av stora fligolitbitar som Stefan OCKSÅ absolut vill ha kvar, och vart fan ska jag klämma in dem??? Jag blir tokig på alla kartonger som ska sparas. Jag vill SLÄNGA! *Suck*


Nu måste jag äta nåt, har bara druckit en Gefilus idag. Dom hade andra smaker på Ica Maxi, persika/passion och hallon/smultron, så vi köpte båda sorterna. Här i Hallsberg har dom bara jordgubb/blåbär.


Håll ditt huvud högt - KENT - Världens bästa låt just nu!!!


Ovido - Quiz & Flashcards