Alla inlägg den 28 januari 2009

Av Louise - 28 januari 2009 23:19

Nu är det Stefans tur att ta över sjukfacklan. Han är väääldigt ynklig och dålig ikväll. Det gör visst ont i hela kroppen...? Hmm det känner jag igen sen i lördags. Fast på mig själv. Jag är mycket bättre idag, jag hostar fortfarande med pigga kräkreflexer och har ont i halsen efter allt hostande, får lock för öronen så fort jag kommer utomhus, lite snuvig är jag också men det hjälper ju med nässpray. Smaksinnet är lite påverkat idag, jag känner liiite smak men det är inget att hurra för precis. Skönt iallafall att orka vara på benen, även fast jag försöker hålla mig stilla. Annars är allt bara bra ;P


Idag kom Åsa och jag iväg till Coop Forum så jag fick handla, ÄNTLIGEN! Det blev en tusenlapp som flög men det var ganska nödvändigt för vi hade slut på ALLT! Nu har vi nästan fulla skåp igen och planerade middagar fram till söndag. Sen får vi (jag) göra en ny matlista och handla lite igen på söndag eller måndag.

Tack så jättemycket för sällskapet idag Åsa! Allt kommer att ordna sig ska du se :) Och tack för hjälpen med brevet!!! Det glömde jag att tacka dig för idag!


Imorse vaknade vi av att Stefans mobil ringde, det var hans chef som berättade att han får gå hemma hela februari och mars med full lön, vilket innebär att han inte behöver gå tillbaka till jobbet mer ALLS (eftersom han dessutom är sjuk den här veckan) förutom för att lämna in kläder och sånt. Så nu ska här ändras om lite i hushållsreglerna här hemma. Stefan är helt beredd (förvarnad iallafall) om att fr.o.m måndag så är det 50/50 som gäller när det kommer till hushållssysslor och matlagning. SPÄNNANDE VÄRRE!!! ;) Här kommer det garanterat ske uppdateringar i bloggan, framsteg som bakslag.


Nepp nu ska vi nog kolla lite på film.

Ovido - Quiz & Flashcards