Alla inlägg den 20 januari 2009

Av Louise - 20 januari 2009 20:05

Ikväll har Åsa varit hos mig och fikat :) Eller mest pratat egentligen, och det gjorde vi nog lika mycket båda två ungefär. Det är så fruktansvärt konstigt hur fort tiden går när vi pratar, även fast det inte blev så sent som det brukar bli. Vi har alltid 135 till samtalsämnen kvar när vi skiljs åt. Det är bra. Tycker jag iallafall :)


Nu är jag yr igen, varför kommer det alltid smygande på kvällarna? Obehagligt! Mormor vill att jag ska köra henne till stan på torsdag, men jag vet ju inte om jag kan köra bil då. Vad är det här för yrsel egentligen? Jag blir knäpp.


Nu tror jag att jag ska värma lite spagetti med tomatsås från igår och käka det. Jag behöver lite mat efter all banankaka känner jag :) Sådär kan jag hålla på en hel kväll om ingen stoppar mig, salt-sött, salt-sött... Hemligheten är att dricka ett glas vatten med en citronskiva i, surt minskar suget efter sött. Jättebra. Dricker man ett glas vatten med citron i till maten så kan man helt slippa sötsuget som oftast kommer efter måltiderna. Fungerar för mig iallafall :) Och slipper man sötsugen så blir man ju inte sugen på salt för att balansera "sötheten". Smart va? Haha.. jag har för mycket fritid. Åh vad jag skulle vilja läsa till dietist...


Mat var det. Jag ska stinka vitlök när Stefan kommer hem ;) Och kanske en snabbiskissning med Elliot innan dess. Sen ska jag försöka få tag på mamma igen, dom var visst och handlade nu... Hmmm ovanligt, Therese! ;)


Det här står förrestn på Stefans presentkort från Dressman, som ligger här vid datorn; "A true friend is someone who says nice things behind your back"... Lite gulligt för att vara en herrklädesbutik, eller hur? ;)


Av Louise - 20 januari 2009 16:08

Idag har jag gjort pannkakor till middag. Det var väääldigt länge sen jag gjorde pannkakor, jag brukade göra det när jag bodde hemma för att syskonen var så förtjusta, och att steka pannkakor till 5 personer som äter som 10 har gjort att jag liksom förknippat pannkaksstekande med lätt panikångest. Idag gick det helt ok, det var bara 6 dl smet ju :) Stefan åt innan han drog till jobbet, och jag har nyss ätit för jag stod fortfarande och stekte när han var tvungen att komma iväg. Han vet inte om att jag stoppade en massa vetegroddar i smeten, men känner han mig så kunde han nog ha räknat ut det ;) Hahaha...


Ikväll kommer Åsa och fikar hos mig :) Vi ska dricka té tillsammans och prata och ha allmänt trevligt. Sen kaaanske hon får smaka på en av mina banankakor som jag bakade igår :)


Nu ska jag springa ut med Elliot och ta med mig soppåsen tror jag. Den var visst rätt full...


Ovido - Quiz & Flashcards