Alla inlägg den 14 januari 2009

Av Louise - 14 januari 2009 23:49

ÅÅÅÅH vad jag älskar den låten!!! Den är helt klart top-10 av best songs ever!!! *Diggar* Den är med på Scrubs just nu... synd att det är så sent annars skulle jag poppa järnet ;)


Jag mår inget bra alls i magen, jag "råkade" (jag VET att jag slänger det uttrycket omkring mig liiite för ofta för att det ska vara trovärdigt) slänga i mig ett par äggmackor... INTE bra för min mage kan jag lova. Nu får vi se imorrn hur effektiv den här yoghurtshoten jag pratade om förut är. Jag känner effekten av äggen redan nu iallafall... NOG om det. Nu är det Scrubs o'clock igen :) Sen blir det Zelda tror jag, jag ska fly från det otäcka templet ett tag... Imorrn är det upp 10 och promenad innan frukost igen. Jättebra vana!

Av Louise - 14 januari 2009 19:24

Jag har kommit fram till en grej. Min syster är helt totalt fullständigt spritt språngande galen!!! Det är ju inte klokt... :)

Av Louise - 14 januari 2009 12:10

Elliot och jag kom precis hem från våran promenad, tog en halvtimme idag, och nu sitter jag och försöker dämpa kroppens hungerkänslor (det är bara kroppen som är hungrig, inte magen :P) med en Gefilus Max som är en yoghurtshot med en massa bra bakterier (LAKTOSFRI dessutom) som ska ha "en positiv inverkan på IBS". Jag har druckit en varje morgon i snart en vecka och hittills har det kännts bra, MEN jag kan ju vara inne i en "bra-period" just nu också.


Det är sååå fint väder ute, det är ganska kyligt och blåser, men solen skiner!!! Det var ett tag sen man såg solen nu, och jag har verkligen saknat den!


Vi mötte en kille på promenaden som undrade vad Elliot var för slags varelse i princip, jag körde bara med det vanliga; "lancashire heeler, världens minsta vallhund". Tänk att det ska vara så konstigt? Det finns iallafall 1000 hundar i Sverige i runda drag, det är rätt många för att vara en ovanlig ras.


Nu ska jag springa som en jojo upp och ner för trapporna hela dagen och tvätta. Härligt...

Ovido - Quiz & Flashcards