Alla inlägg den 26 januari 2009

Av Louise - 26 januari 2009 12:07

Åh fyyy vad jag mår dåligt idag!!! Kom i säng nån gång vid 5 imorse, jag ville ju inte väcka Stefan med mitt hostande, men det visade sig vara helt i onödan eftersom han stannade hemma idag. Jag vaknade kl 10 ungefär med feber, huvudvärk, ögonvärk, halsont och krampliknande smärtor runt bröstkorgen och i magen efter allt hostande. Idag är det sängliggande som gäller för min del, så jag måste försöka ringa Åsa, det är bara så svårt att prata för hostan verkar ha sabbat min röst! :P Jag hoppas vi kan handla imorrn istället, för idag kan jag bara inte. Jag har verkligen fått en rejäl influensa, tror inte jag har varit såhär sjuk på typ 5 år! Åsa, jag kanske är 80 år after all... ;)


Anna ringde alldeles nyss, hon var också sjuk ironiskt nog :P Vi har nog inte pratat sen i höstas nån gång, så det blev ett ganska långt samtal, även fast det var svårt att göra sig förstådd, eller kanske PGA att det var svårt att göra sig förstådd. Jag får kanske ihop till ett ljusparty iallafall... :)


Nu ligger jag i sängen med databordet framför nyllet och tangentbord och mus i sängen. Stefan fixade så jag kan "sitta" vid datorn och ändå ligga kvar i sängen :) Jag ska nog ta och spela lite sims nu tror jag...

Ovido - Quiz & Flashcards