Alla inlägg den 17 januari 2009

Av Louise - 17 januari 2009 12:31

Stefan sover, Stefan sover i sitt lugna.... ihoprulade (det ska vara RULADE med ett L med flit) täcke. Han är ganska farlig även fast man väcker honom varligt så han får vakna i sin egen takt.

Vi har inget bröd hemma alls, inte ens husman, och bara ett par ägg så det räcker inte till äggröra. Därför har jag bestämt att det får bli mannagrynsgröt till frukost idag. Till Stefans stora lycka, han som ääälskar gröt :] HAHAHA! NOT. Nej, men det måste definitivt bli en tur till nån affär idag. Kanske ICA Maxi Stormarknad i Kumla, det är lite lagom långt ju! Sen är det mycket billigare och större utbud än på Konsum, ICA, Lidl och Netto i Hallsberg. Konstigt, 4 olika matbutiker i en så liten stad och inte en enda duger åt herrskapet (oss). Haha.


Än så länge så är jag inte så yr, bara sådär ostadig. Jag tror jag håller på att bli sjuk faktiskt, det känns jobbigt i halsen och igårkväll hade jag ont i huvudet. Jag skrev ju visst det för ett par dar sen också, att jag trodde att jag skulle blli sjuk men blev det inte, inte då iallafall. Nu tror säkert alla att jag är hypokondriker... Det är jag inte.


Haha nu står Elliot i fönstret och kollar på ett pensionärspar som packar ur bilen efter en rejäl storhandling :) Hon ser FRUKTANSVÄRT koncentrerad och intresserad ut. Ledsen hjärtat, men jag tror inte att nånting där är till dig <3


Nu ska jag laga gröt :)


Ovido - Quiz & Flashcards